www.reklamdzija.com / www.reklamdzija.rs - mob: 069 19 23 200 - fax: 021 730 621 - Skype: reklamdzija - e-mail: reklamdzija@gmail.com
homereklamesongovitv reklamemušterijenije sve u lovibesplatnosaradnjakontakt/infosvako dobro

radio reklame, džinglovi, songovi
i svašta nešto multimedijalno :)

Ponekad zatreba radio reklama a ona neće da se snimi sama!

Da se upoznamo...

Zovem se Dalibor Stanojević. Delujem kao „Reklamdžija“ od 2004. godine, dakle, evo već celu deceniju i kusur. Bavio sam se snimanjem reklama i pre nego što sam istakao svoju zastavu, radeći u lokalnim radio i TV stanicama. Neki bi rekli „Medijskim Kućama“ ali ja nisam tako bezobrazan... Šalim se... Ta iskustva, bila dobra ili lošija, smatram dragocenim.

Pored ćerkice i sina, supruge, prijatelja i obaveza - muzika, film, strip, radio i mediji uopšte, neodvojivi su deo moje svakodnevice. Zahvaljujući silnim upozorenjima i preporukama u vezi redovne plate i zdravstvenog osiguranja, zaradio sam blagu grižu savesti koja se javi pri svakom pritisku na „play“ i kad god uzmem strip u ruke ili se dohvatim gitare. Ne kažem... Ipak, dobro je. Fino se poklopilo. Pod uticajem svega što vidim, pročitam ili čujem, snimam reklame, songove, džinglove, pesme, crtkam logotipe, kreiram razna grafička rešenja, bavim se sajtovima, muziciram... Eh, da... Bavljenje muzikom i javnim nastupima sa orkestrom koji sam nazvao Banda Drvena, mi se tiho i polagano uvuklo u svakodnevicu, pa sam, naposletku, šifru firme Reklamdžija obogatio i neophodnim pravnim statusom "samostalnog umetnika". Baveći se svim navedenim, zarađujem za život, plaćam porez, zdravstveno i sve ostalo. Što se tiče savesti, logično, mirnija je.

Poštujem ovaj zanat. Saradnja sa mnom nije stresno iskustvo... U stvari, ne bi trebalo da bude stresnih situacija ako se lepo dogovorimo i ako imate razumevanja, odnosno, shvatate da Vaša porudžbina često nije jedina na kojoj radim u tom trenutku...

Ovaj sajt pruža mogućnost preslušavanja reklama tako da, ako želite, možete čas posla steći utisak o mojoj radionici. Kome se dopada to što radim - neka nazove, pošalje mail, fax, poruku, navrati na kafu.. Bilo da želite reklamu, saradnju ili, jednostavno, da razmenimo iskustva - tu sam!

Srdačno
Dalibor.Autor: Dalibor Stanojević pr Reklamdžija © 2004. - 2019. Sva prava zadržana.
(Crteži, Logo, Foto, Zvučni i Pisani sadržaj).